Ydelser

  • Ydelser

Ydelser

Almindelige familieproblemer
Supervision
Særlige problemer
Individuelle samtaler
Samtalegrupper ASF

Andres oplevelser

Fra Marie og Bjørn

“Jette Christiansen har været en gave til os i forhold til at få hverdagen til at fungere med vores søn, der har autisme. Hun er utrolig god til at give os helt konkrete råd og løsningsforslag, og hun vejleder således, at de konkrete ændringer der skal foretages forekommer overkommelige. Jette er kort sagt et uundværligt indspark i vores liv, og hun deltager med stor indlevelse, når vi ca. hver 3. måned har møde. Vi kan således kun anbefale Jette som vejleder”

Mine ydelser

Familierådgivning
Familierådgivning og akut råd/vejledning og hjælp til familien. Jeg giver hjælp og råd til forældre så de kan bryde uhensigtsmæssige mønstre og få hjælp til at ændre konflikter til positivt samvær.

Jeg tilbyder familierådgivning til at finde glæden ved at være sammen som familien igen og få skabt gode relationer familiemedlemmerne imellem.

Læs mere om mine forskellige ydelser i menuen til venstre.

 

Andres oplevelser

bill-1jpeg
Vi er en familie på 6, som af flere omgange har haft glæde af Jettes kompetencer.Hvad enten det drejer sig om udfordringer mellem de voksne eller imellem voksne og teenagerbørn, så er Jette empatisk og lyttende og frem for alt konstruktiv og løsningsorienteret.Vi er hver gang gået fra Jette med redskaber og relevante idèer til løsninger på vores problemer.Jette tager børn og voksne alvorligt, og alle føler sig hørt og inddraget i samtalen og i løsninger.Vores samtaler med Jette har haft store posotive konsekvenser for vores familie.

Rikke og Troels

Felter med * skal udfyldes